Knäpp på lampan för allt i världen!


Vi skulle kunna ha bättre flyt hos oss.
Vi skulle t ex kunna sova till åtminstone 6 på morgonen. En sådan sovmorgon skulle jag inte tacka nej till.

Till all lycka så är jag en morgonmänniska och till all lycka så finns det kaffe hemma och till all lycka så är lillkillen (som inte kan gå förbi en lampbrytare utan att knäppa av lampan) den gulligaste!

På tal om lampor så smålog jag åt Elias och Ruths konversation för nån vecka sen. Elia frågade "vad jobbar din pappa med? Min pappa är ELMONTÖR"
Tystnad, Ruth visste tydligen inte vad hennes pappa jobbar med. "Han är vid firman", svarade hon.
"jaha, men min pappa är elmontör" upprepade Elia och man kunde inte ta miste på stoltheten i hans röst, "han kan laga lampor! vad arbetar din pappa med?" ...och så fortsatte samtalet och jag minns inte hur många gånger ordet elmontör nämndes, ha haa. Härliga barn, man kunde riktigt känna vilken förebild en pappa är!

Vi måste tydligen diskutera yrken hemma hos oss. En dag kom ett av barnen (minns inte vem) och frågade vad jag jobbar med. Då jag svarade att jag är hemmamamma så utbrast barnet (troligtvis Ivar). Får du lön för att vara hemma och sköta oss?

Hmmm, hur ska man förklara att man dessutom känner sig väldigt lågavlönad *blink*








Som säkert många sett på missionsmagasinets FB sida så lönar det sig att fara ett varv via missionsmagasinet innan fars dag. Många fina gåvor finns där och vi har ju öppet ännu på lördag mellan 10-14.

Bönen på den ena tavlan är så fin och jag känner att den passar utmärkt åt mig idag. Om någon av tavlorna är slutsålda som du vill köpa så kan du ta kontakt med mig via FB (missionsmagasinet eller Maria Björkskog) eller på nr 0503832788 så får du den innan fars dag (kan hämtas hos oss om magasinet inte är öppet).

Jag bär
och jag bär
och jag bär

Ge mig nya krafter

och låt mig någon gång känna
att jag själv är buren.

Amen


Inga kommentarer: